Jaartraining Leven in je Lijf

De jaartraining is geschikt voor mensen die kiezen voor een traject verdeeld over een jaar. De training helpt de gewenste verandering in het dagelijks leven te integreren.

In deze jaartraining ga je op zoek naar jouw dieperliggende overtuigingen en gedragspatronen. De oefeningen brengen deze bewustwording actief op gang en stimuleren je om oude blokkades los te laten, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Dit stelt je in staat om in het nú met steeds meer helderheid en bewustzijn je lichaam te voelen en te ervaren.

Je zult na dit traject meer rust en zelfvertrouwen hebben, meer vanuit je eigen kracht leven, beter je grenzen kunnen voelen én aangeven en bewustere keuzes kunnen maken vanuit het hart. Dit heeft invloed op jouw omgeving, er is meer en dieper contact met anderen, op het werk vind je meer voldoening of je vindt de baan die wel bij je past. Ook op het gebied van gezondheid kun je winst behalen.

De jaartraining bestaat uit 12 hele dagen, verspreid over een jaar.
Tussendoor oefen je thuis en samen in kleine groepjes. Dit houdt de training levend in je dagelijkse praktijk, maakt verandering in je dagelijks leven gemakkelijker en verdiept je ontwikkelingsproces.

Het is mogelijk om tussen de dagen door individuele sessies af te spreken om persoonlijke thema’s nader te onderzoeken. Deze opzet blijkt heel stimulerend en inspirerend.

Leven in je lijf
Elke cursus is opgebouwd rondom een aantal essentiële elementen: ademen, lichaamsgerichte oefeningen, contact en ervaringen uitwisselen.
Waarom juist deze elementen?

Ademen is leven
Veel mensen houden hun adem als het ware in. Door voluit te ademen krijg je meer energie. In de cursus werken we met bewust dieper ademen via verschillende methoden. Dat betekent meer voelen, meer levendigheid en vitaliteit.

Je lichaamshouding weerspiegelt hoe je in het leven staat
Door lichaamsgerichte oefeningen word je je bewust van wat je lichaam je te vertellen heeft. Als je je daarvan bewust bent en daar meer naar luistert sta je steviger in het leven, zit je lekkerder in je vel en geef je makkelijker aan wat je wel of niet wilt.
Het wordt duidelijk of jij durft te gaan voor je verlangen en of jij je grenzen aangeeft.

Contact maken
Veel mensen passen zich aan uit angst afgewezen te worden. Door niet te laten zien wat je denkt of voelt ga je contact uit de weg. In de cursus kun je experimenteren met nieuw gedrag; wat ervaar je als je je openstelt voor een ander, of je emoties laat zien, je grenzen aangeeft, iemand aanraakt of aangeraakt wordt?

Ervaringen integreren
Naast het opdoen van alle ervaringen in een breed scala aan oefeningen is er ook elke cursusavond of dag gelegenheid om je ervaringen te vertellen. Door vragen die de trainers of medecursisten je stellen kun je helder krijgen waar het voor jou in essentie over gaat. Het helpt vaak ook om te ontdekken welke overtuigingen of denkbeelden voor jou belemmerend zijn als het gaat om veranderen. Dit ondersteunt jouw zoektocht.

 

De jaartraining wordt gegeven op 12 zondagen aan De Overmaat 45G in Arnhem.

Waar, wanneer en prijs:

Plaats:
Praktijk Andrijn
De Overmaat 45G
6831 AE Arnhem

Data en tijd:
Nog onbekend. 

Prijs:
€ 997,-

Button aanmelden 

Je aanmelding is definitief wanneer de kosten voor de training zijn ontvangen op rekeningnummer
NL70TRIO0390942243 t.n.v. Andrijn Jorinde van der Donk (te Arnhem).
Graag onder vermelding van Jaartraining Leven in je Lijf 2024′.

Plaatsing voor de cursus geschiedt in volgorde van binnenkomst van formulier en betaling.

Mocht je vragen hebben dan kan je mij bellen of mailen 06-19362458 of info@praktijkandrijn.nl