Praktijkadressen

Op beide locaties, Arnhem en Velp, kan je bij mij terecht. Op de maandag werk ik in Velp en op dinsdag, woensdag en om de week op vrijdag in Arnhem.

De Overmaat 45G
6831 AE Arnhem

Routebeschrijving

De Overmaat 45G bevindt zich achter de winkel (Mantel Scooters Arnhem).

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats aan de achterkant van de Mantel winkel. Als er geen plek meer is aan De Overmaat 45G kan je aan de voorkant van het gebouw parkeren.

Bereikbaarheid zijn middels de verbindingsweg Arnhem-Nijmegen A325. Op de verbindingsweg Arnhem-Nijmegen kan je het beste de 2e afslag nemen. Als je de 1e afslag neemt moet je verderop een scherpe bocht nemen naar het industrieterrein. Op de fiets is de locatie ook makkelijk te bereiken.

Er zijn op loopafstand rechtstreekse busverbindingen met het NS-station Arnhem Centraal.

Dr. A. van der Willigen Sr. laan 2
6882 BK Velp (GE)

Routebeschrijving

Bereikbaarheid kan via de snelweg en via het centrum. Wanneer je vanaf de Velperbroek komt neemt je afslag Velp.  Op de fiets is de locatie ook makkelijk te bereiken. Er zijn op loopafstand rechtstreekse busverbindingen met het NS-station Arnhem. 

De ingang van mijn praktijk in Velp bevindt zich op de hoek van Dr. van der Feltzlaan. Wanneer je het zwarte hek opent is het de 1e deur links.

Parkeren kan gratis op de parkeerplaatsen naast of tegenover mijn praktijk.

Meer informatie

Heb je interesse in het volgen van een therapie of cursus? Wil je meer informatie, dan kan je mij bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Emailadres: info@praktijkandrijn.nl

Telefoonnummer: 06-19362458