Basiscursus Leven in je Lijf

In 2023 start er weer een nieuwe basiscursus ‘Leven in je Lijf’. Deze cursus brengt je in contact met je lijf en opnieuw in contact met jezelf. Heb je een verlangen naar meer rust en wil je meer genieten van het leven? De cursus richt zich op meer energie, plezier en levenslust. Met behulp van ademhaling, lichaamsgerichte oefeningen en contactoefeningen ga je op reis door je lijf en leven.

De basiscursus is geschikt voor mensen met weinig of geen ervaring met lichaamswerk of hen die hun ervaring willen verdiepen. In de cursus onderzoeken we de verschillende segmenten in het lijf waardoor je duidelijker krijgt hoe jij ‘beweegt’ in het leven en waar jij in je lijf spanning hebt opgebouwd. De lichaamsgerichte oefeningen brengen je opnieuw in contact met je lichaam en zorgen ervoor dat je steviger en krachtiger met je voeten op de grond staat, zowel letterlijk als figuurlijk.

We werken in de cursus met lichaamsgerichte (contact)oefeningen, bio-energetica en ademwerk, dit zijn krachtige werkvormen om spanning te ontladen en nieuwe energie op te doen.

Daarnaast biedt de groep van deelnemers je de kans om te experimenteren met contact: wat ervaar je als je je openstelt voor een ander, of je juist afsluit, je emoties laat zien of je grenzen aangeeft? Zo word je je bewust van wat je denkt, voelt en wilt en wordt duidelijk wat voor jou werkelijk belangrijk is in het leven.

De basiscursus ‘Leven in je Lijf’ wordt gegeven op zondag aan De Overmaat 45G in Arnhem. Deze cursus bestaat uit 4 zondagen. Wij starten op zondag 10 oktober 2021.

Waar, wanneer en prijs:

Plaats:
Praktijk Andrijn
De Overmaat 45G
6831 AE Arnhem

Data en tijd:
Nog onbekend. 

Prijs:
€ 399,- (inclusief een download met oefeningen).

Hoe aan te melden:

Vul hier het aanmeldformulier in

Je aanmelding is definitief wanneer de kosten voor de cursus zijn ontvangen op rekeningnummer
NL70TRIO0390942243 t.n.v. Andrijn Jorinde van der Donk (te Arnhem). Graag onder vermelding van ‘Cursus LIJL Arnhem oktober 2023.

Plaatsing voor de cursus geschiedt in volgorde van binnenkomst van formulier en betaling.

Mocht je vragen hebben dan kan je mij bellen of mailen 06-19362458 of info@praktijkandrijn.nl

Neem je teveel last op je schouders en wil je van de last af?

Ga jij gebukt door het leven en wil je levendig en spontaan zijn?

Heb je hartzeer, voel je je eenzaam en wil je contact met anderen?

Zit je vaak in je hoofd en wil je leren ontspannen?