Basiscursus Leven in je Lijf

Op zaterdag 30 september 2023 start er weer een nieuwe basiscursus ‘Leven in je Lijf’. In de cursus wordt het innerlijk kind werk meegenomen a.d.h.v. innerlijke kind werkvormen en traumawerk.

Deze cursus brengt je in contact met je lijf en opnieuw in contact met jezelf. Heb je een verlangen naar meer rust en wil je meer genieten van het leven? De cursus richt zich op meer energie, plezier en levenslust. Met behulp van ademhaling, lichaamsgerichte oefeningen en contactoefeningen ga je op reis door je lijf en leven.

Je maakt kennis met het innerlijk kind werk en onderzoekt wat de 7 segmenten jou vertellen in wat je als kind hebt gezien, gevoeld, geleerd of is aangedaan. Om ons lichaam te leren begrijpen is het belangrijk je bewust te worden van de blokkades in je lijf. De blokkades te verkennen, (h)erkennen en te voelen in je lijf wat je lichaamssignalen, gevoelens en emoties jou zeggen. Waardoor je je bewuster wordt wat je als kind hebt (aan)geleerd van je ouders/opvoeders en jij nu als volwassene zelf een keuze kan maken wat bij jou past, en leert om te gaan met het voelen van onprettige sensaties, gevoelens en emoties. Hierdoor gaat jouw innerlijk kind en de volwassene elkaar beter begrijpen. En wanneer je innerlijke kind het niet meer weet nu jouw als volwassene heeft om ervoor je te zijn.

De basiscursus is geschikt voor mensen met weinig of geen ervaring met lichaamswerk en het innerlijk kind werk of hen die hun ervaring willen verdiepen. In de cursus onderzoeken we de verschillende segmenten in het lijf waardoor je duidelijker krijgt hoe jij ‘beweegt’ in het leven en waar jij in je lijf spanning hebt opgebouwd. De lichaamsgerichte oefeningen brengen je opnieuw in contact met je lichaam en zorgen ervoor dat je steviger en krachtiger met je voeten op de grond staat, zowel letterlijk als figuurlijk.

We werken in de cursus met lichaamsgerichte (contact)oefeningen, bio-energetica en ademwerk, dit zijn krachtige werkvormen om spanning te ontladen en nieuwe energie op te doen.

Daarnaast biedt de groep van deelnemers je de kans om te experimenteren met contact: wat ervaar je als je je openstelt voor een ander, of je juist afsluit, je emoties laat zien of je grenzen aangeeft? Zo word je je bewust van wat je denkt, voelt en wilt en wordt duidelijk wat voor jou werkelijk belangrijk is in het leven.

De basiscursus ‘Leven in je Lijf’ wordt gegeven op twee zaterdagen en twee zondagen aan De Overmaat 45G in Arnhem.

Waar, wanneer en prijs:

Plaats:
Praktijk Andrijn
De Overmaat 45G
6831 AE Arnhem

Data en tijd:

Zaterdag 30 september 2023
Zondag 15 oktober 2023
Zaterdag 28 oktober 2023
Zondag 12 november 2023

van 10.00u tot 17.00u

Prijs:
€ 425,- (inclusief een download met oefeningen).

Hoe aan te melden:

Vul hier het aanmeldformulier in

Je aanmelding is definitief wanneer de kosten voor de cursus zijn ontvangen op rekeningnummer
NL70TRIO0390942243 t.n.v. Andrijn Jorinde van der Donk (te Arnhem). Graag onder vermelding van ‘Basis Cursus LIJL 2023 .

Plaatsing voor de cursus geschiedt in volgorde van binnenkomst van formulier en betaling.

Mocht je vragen hebben dan kan je mij bellen of mailen 06-19362458 of info@praktijkandrijn.nl

Neem je teveel last op je schouders en wil je van de last af?

Ga jij gebukt door het leven en wil je levendig en spontaan zijn?

Heb je hartzeer, voel je je eenzaam en wil je contact met anderen?

Zit je vaak in je hoofd en wil je leren ontspannen?