Verdiepingscursus Leven in je Lijf

In 2024 start er weer een nieuwe verdiepingscursus ‘Leven in je Lijf’.

De verdiepingscursus is geschikt als je de basiscursus Leven in je Lijf hebt gevolgd of op een andere manier al intensiever kennis hebt gemaakt met lichaamswerk. De verdiepingscursus is gebaseerd op de karakterstructuren zoal beschreven in het boek De Maskermaker. In de cursus ga je onderzoeken hoe de ervaringen die je in de verschillende fases van je leven hebt opgedaan, invloed hebben op hoe je nu in het leven staat.

Je gaat gedurende 4 dagen steeds meer herkennen op welke manier jouw unieke levensgeschiedenis in jouw lichaam terug te vinden is, hoe jouw karakter zich gevormd heeft; met de belemmeringen, valkuilen en de kwaliteiten ervan. Je gaat ontdekken hoe jouw specifieke reacties op anderen hun oorsprong hebben in je levensgeschiedenis. En je kunt ook gaan ervaren dat je oorspronkelijke levendigheid en spontaniteit, die soms verloren lijkt te zijn gegaan, teruggewonnen kan worden door opnieuw contact te maken met jouw eigen levensenergie. Dit vergroot de kwaliteit van het contact met andere mensen.

We werken in de cursus met lichaamsgerichte (contact)oefeningen, bio-energetica en ademwerk, dit zijn krachtige werkvormen om spanning te ontladen en nieuwe energie op te doen. Daarnaast biedt de groep van deelnemers je de kans om te experimenteren met contact: wat ervaar je als je je openstelt voor een ander, of je juist afsluit, je emoties laat zien of je grenzen aangeeft? Zo word je je bewust van wat je denkt, voelt en wilt en wordt duidelijk wat voor jou werkelijk belangrijk is in het leven.

De verdiepingscursus Leven in je Lijf wordt gegeven aan De Overmaat 45G in Arnhem. Deze bestaat uit 4 zondagen wat om de week plaatsvindt.

Aanmelden

Aan het einde van de cursus heb je:

  • Meer levensenergie
  • Ben je je bewuster van je grenzen
  • Heb je meer contact met je lichaam
  • Een stap gemaakt in kwetsbaar zijn
  • Contact met je levendigheid
  • Ben je je bewuster van jouw overlevingspatronen en overtuigingen
  • Heb je meer gronding
  • Is er meer zelfacceptatie
  • Heb je veelzijdige oefeningen gedaan wat je in je dagelijks leven kan toepassen

 

Waar, wanneer en prijs:

Plaats:
Praktijk Andrijn
De Overmaat 45G
6831 AE Arnhem

Data en tijd:
Nog onbekend, 

Prijs:
€ 399,- (inclusief een download met oefeningen).

Hoe aan te melden:
Vul hier het aanmeldformulier in

Je aanmelding is definitief wanneer de kosten voor de cursus zijn ontvangen op rekeningnummer NL70TRIO0390942243 t.n.v. Andrijn Jorinde van der Donk (te Arnhem). Graag onder vermelding van ‘Cursus LIJL Lente 2024’. Plaatsing voor de cursus geschiedt in volgorde van binnenkomst van formulier en betaling.

Mocht je vragen hebben dan kan je mij bellen of mailen 06-19362458 of info@praktijkandrijn.nl

 

 

 

Wil je meer leren luisteren naar de taal van het lichaam?

Verlang je naar meer energie en ontspanning?

Heb je moeite met verbinding met jezelf en anderen?

Zit je veel in je hoofd?

Heb je moeite met jezelf te accepteren?

Vind je het moeilijk om jezelf kwetsbaar op te stellen?

Ben je bezig met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording?

Wil je vrijer in het leven staan?