Halfjaar-Training Je Eigen Wijze Weg

De halfjaar training is geschikt voor mensen die kiezen voor een traject verdeeld over een half jaar. In de halfjaar-training worden Deel 1 en Deel 2 van JEWW samengevoegd.

Je eigen wijze weg is een speelse en diepgaande training om contact te maken met wie je werkelijk bent en wat je daarin tegenhoudt om jouw leven te leiden zoals jij het wilt.

Wat leer je in de training:
In het eerste deel van de training leer je contact te maken met jouw innerlijk kind (natuurlijke kind en het gekwetste kind).

  • Je leert onderzoeken welke patronen en overlevingsmechanismen je hebt ontwikkeld en waarom.
  • Je leert welke negatieve overtuigingen je hebt opgedaan over jezelf, relaties en de wereld.
  • Je leert hoe je steeds meer los kunt komen van die oude overtuigingen en overlevingsstrategieën.
  • Je leert dat jij als volwassene nu een keuze hebt. Dat je zelf kan bepalen hoe jij wilt leven, werken en in relaties wilt staan.
  • Je leert dat jij je eigen wijze weg kunt gaan, als de volwassene die je nu bent!
  • De training helpt de gewenste verandering in het dagelijks leven te integreren.

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen – en vaak negatieve – overtuigingen die je in de kindertijd hebt opgedaan en die je hebben gevormd.
Vanuit deze ervaringen en overtuigingen heb je patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie je werkelijk bent. Het zijn mechanismen die je vroeger hebben geholpen, maar die je nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.
Het goede nieuws is dat je nu als volwassene een keuze hebt! Je kunt nu loskomen van deze oude pijn en met meer energie, ontspanning en kracht in jouw eigen leven staan.

In deel 2 ga je verder op jouw eigen wijze weg. Je gaat dieper in op wat je in deel 1 verkend hebt. Je onderzoekt de invloeden van de omgeving op het kind dat jij geweest bent, en hoe jij jezelf hieruit hebt ontwikkeld tot wie je nu bent, met alle beschermingen, pantsers, maskers en patronen. Je gaat merken dat de natuurlijke kwaliteiten waarmee je op deze wereld kwam nog steeds aanwezig zijn. In deze training maak je daar weer contact mee.

Door contact te maken met jouw waarheid en jouw kracht kun je weer ervaren hoe jouw levensenergie gaat stromen. Je leert hoe je steeds meer los kunt komen van beperkende patronen. Je hoeft niet meer geleefd te worden door oude overtuigingen en invloeden. Hierdoor kun je ontdekken hoe je vrijer in het leven kunt staan. Je leert dat jij Je eigen wijze weg kunt gaan, als de volwassene die je nu bent!

Werkwijze
De training is gebaseerd op de beroepsopleiding Primal Rebirth therapie (PRT) van het Aumm Instituut. We maken in de training gebruik van verschillende (innerlijk kind) werkvormen, lichaamswerk, ademwerk, geleide fantasieën en meditaties. Dit doen we om jouw bewustzijn over je lichaam, je ademhaling, gevoelens en gedachten te verdiepen. Daarbij geven we theorie en werken we met deelrondes.

De groep
We maken hierbij ook gebruik van elkaars aanwezigheid en de wijsheid van de groep. Herkenning van elkaars verhalen en contact met elkaar op een dieper niveau dan we in het dagelijks leven gewend zijn, kunnen bijdragen aan jouw persoonlijke groeiproces.
We werken met de groep en er is ook individuele aandacht.

Opzet training
In een veilige bedding wordt een basis gelegd voor de ontmoeting met jouw innerlijk kind en het versterken van de volwassene die je nu bent.
De training bestaat uit een zorgvuldig opgebouwde cyclus van acht dagen, verspreid over een half jaar.
De training start op 12 februari en vindt om de week op de zondag plaats, op de helft van de training is er drie weken rust, daarna volgen de overige vier trainingsdagen.
Thuis oefen je tussendoor zelf en samen in kleine groepjes. De training blijft zo levend in je dagelijkse praktijk, maakt verandering in je dagelijks leven gemakkelijker en verdiept je ontwikkelingsproces.

Het is mogelijk om tussen de dagen door individuele sessies af te spreken om persoonlijke thema’s nader te onderzoeken.

Investering
Voor de 1e keer geef ik de training Je Eigen Wijze Weg Deel 1 en Deel 2 als halfjaar-training.
Omdat dit een nieuwe vorm is, is het mogelijk voor deelnemers die Deel 1 al gevolgd hebben in te stromen in Deel 2.
De investering voor de training Deel 1 en Deel 2 van beide vier dagen is €425,-.
De kosten voor de halfjaar-training zijn €799,-.

Aanbieding
Wanneer je je vóór 23 januari opgeeft krijg je een korting van €100,-.
Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Ga je mee op reis?

Ben je benieuwd en wil je eerst kennismaken? Je bent welkom, neem gerust contact met mij op.

 

De training Je Eigen Wijze Weg wordt gegeven op acht zondagen aan De Overmaat 45G in Arnhem.

Waar, wanneer en prijs:

Plaats:
Praktijk Andrijn
De Overmaat 45G
6831 AE Arnhem

Data en tijd:
Zondag 12 februari, 26 februari en 12 maart, 26 maart, 30 april, 14, mei, 28 mei en 11 juni 2022 van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Prijs:
€ 799,-

Aanmelden

Je aanmelding is definitief wanneer de kosten voor de training zijn ontvangen op rekeningnummer
NL70TRIO0390942243 t.n.v. Andrijn Jorinde van der Donk (te Arnhem).
Graag onder vermelding van Halfjaar-training Je Eigen Wijze Weg deel ‘februari 2023’.

Plaatsing voor de cursus geschiedt in volgorde van binnenkomst van formulier en betaling.

Mocht je vragen hebben dan kan je mij bellen of mailen 06-19362458 of info@praktijkandrijn.nl