jQuery(document).ready(function(){ jQuery("button.et_pb_contact_submit").text('Verstuur'); });

Je Eigen Wijze Weg 1

In november 2020 of januari 2021 start er weer een nieuwe training Je Eigen Wijze Weg. Dit keer op de vrijdagmiddagen vanaf 13.30u tot 18.30u of de zondagen van 10.00u tot 17.00u. Meer informatie hierover volgt begin oktober 2020.

Je eigen wijze weg deel 1 is een speelse en toch diepgaande kennismaking met Innerlijk Kindwerk. In een veilige en betrokken atmosfeer wordt de basis gelegd voor de ontmoeting en ervaringen met jouw innerlijk kind en de versterking van de volwassene.

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen en, vaak negatieve, overtuigingen die we in onze kindertijd hebben opgedaan en die ons hebben gevormd. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen hebben we patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie we werkelijk zijn. Het zijn mechanismen die ons vroeger hebben geholpen, maar die ons nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.

In deel 1 maak je kennis met het innerlijk kind (het natuurlijke kind en het gekwetste kind) en met de volwassene! Je leert onderzoeken welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wil gaan. Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld, niet vanuit het hoofd, maar juist door te luisteren naar de taal van het eigen lichaam. Het doel is niet ‘veranderen’ maar ‘bewust worden’. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar.

De training Je Eigen Wijze Weg wordt gegeven op vier zondagen aan De Overmaat 45G in Arnhem.

Waar, wanneer en prijs:

Plaats:
Praktijk Andrijn
De Overmaat 45G
6831 AE Arnhem

Data en tijd:
Vrijdagmiddagen 22 mei, 5 juni, 19 juni en 26 juni 2020 van 13.30 uur tot 18.30 uur.
De kennismakingsavond is op maandagavond 18 mei van 19.30 uur tot 22.00 uur. De kosten voor de kennismakingsavond zijn €10,-. Bij inschrijving wordt dit bedrag verrekend met het cursusgeld.

Prijs:
€ 315,-

Hoe aan te melden:

Je kan je aanmelden via deze link

Je aanmelding is definitief wanneer de kosten voor de cursus zijn ontvangen op rekeningnummer
NL70TRIO0390942243 t.n.v. Andrijn Jorinde van der Donk (te Arnhem).
Graag onder vermelding van Training Je Eigen Wijze Weg deel 1 ‘mei 2020’.

Plaatsing voor de cursus geschiedt in volgorde van binnenkomst van formulier en betaling.
Mocht je vragen hebben dan kan je mij bellen of mailen 06-19362458 of info@praktijkandrijn.nl