Vervolgtraining Je Eigen Wijze Weg

Zondag 30 april start de training Je Eigen Wijze Weg deel 2, op vier zondagen van 10.00 uur tot 17.00 uur. We gaan verder op jouw eigen wijze weg en gaan dieper in op de materie die in deel 1 verkend is. We onderzoeken de invloeden van de omgeving op het kind dat jij geweest bent, en hoe jij jezelf hieruit hebt ontwikkeld tot wie je nu bent, met alle beschermingen, pantsers, maskers en patronen. Je zult merken dat de potentie en kwaliteiten waar je mee op deze wereld kwam, daar nog steeds onder schuilgaan en dat je misschien het contact daarmee verloren bent, maar dat dat niet weg is.

Door jouw waarheid te mogen uiten en te richten naar daar waar hij hoort, leer je hoe je steeds meer los kunt komen van die patronen, hoe je vrijer in het leven kunt staan door te leren hoe jij als volwassene om kunt gaan met jouw ervaringen als kind. Je wordt niet meer geleefd door oude overtuigingen en invloeden, maar je bepaalt zelf hoe je vrijer kunt leven en relateren. Je leert hoe je steeds meer je eigen wijze weg kunt gaan, vanuit volwassenheid.

Wij werken net als bij deel 1 onder andere met adem, meditatie, muziek, geleide fantasie en lichaamswerk. En natuurlijk werken we in en met de groep, maar is er ook veel individuele aandacht.

De vervolgtraining Je Eigen Wijze Weg wordt gegeven op vier zondagen aan De Overmaat 45G in Arnhem.

Waar, wanneer en prijs:

Plaats:
Praktijk Andrijn
De Overmaat 45G
6831 AE Arnhem

Data en tijd:
Zondag 30 april, 14 mei, 28 mei en 11 juni 2023 van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Prijs:
€ 425,-

Aanmelden

Je aanmelding is definitief wanneer de kosten voor de training zijn ontvangen op rekeningnummer
NL70TRIO0390942243 t.n.v. Andrijn Jorinde van der Donk (te Arnhem).
Graag onder vermelding van Training Je Eigen Wijze Weg deel 2 april 2023’.

Plaatsing voor de cursus geschiedt in volgorde van binnenkomst van formulier en betaling.


Mocht je vragen hebben dan kan je mij bellen of mailen 06-19362458 of info@praktijkandrijn.nl