Open avond verdiepingscursus Leven in je Lijf

Ben je nieuwsgierig naar de karakterstructuren? Kom naar de open avond verdiepingscursus ‘Leven in je Lijf’: Word wie je bent.
Het thema van deze avond is contact en verbinden. Ieder mens is uniek, met unieke talenten, maar ook unieke valkuilen.
De lichaamsgerichte cursus helpt om deze talenten en valkuilen beter zichtbaar te maken. De karakterstructuren geeft een helder beeld van de ontwikkelingsthema’s van een opgegroeid kind . De thema’s kunnen in het volwassen leven nog steeds invloed hebben, de bewust en onbewuste gedragspatronen op latere leeftijd.

Het bewust worden en erkennen van deze patronen is de eerste stap. In de cursus onderzoeken we op een speelse manier wat jouw talenten en valkuilen zijn, leren een keuze te maken of we wel of niet in het patroon schieten en er liefdevol mee leren omgaan.
Zo verander je niet wie je bent, maar pas je je gedrag aan om je valkuilen te vermijden en het maximale uit je kwaliteiten te halen.

De verdiepingscursus is geschikt als je de basiscursus ‘Leven in je Lijf’ hebt gevolgd of op een andere manier kennis hebt gemaakt met lichaamswerk. Voor meer informatie neem gerust contact op.

Op dinsdagavond 7 april 2020 van 19.30 tot 22.00 uur is er een open avond verdiepingscursus ‘Leven in je Lijf’. Je kunt kennismaken met de trainer en het programma. De open avond wordt gegeven aan De Overmaat 45G, 6831AE in Arnhem.

Wil je meer weten over de karakterstructuren? Kom naar de open avond en neem gerust iemand mee.

 

Wil je meedoen aan de open avond vul hieronder het contactformulier in.

Wil je meer leren luisteren naar de taal van het lichaam?

Verlang je naar meer energie en ontspanning?

Heb je moeite met verbinding met jezelf en anderen?

Zit je veel in je hoofd?

Heb je moeite met jezelf te accepteren?

Vind je het moeilijk om jezelf kwetsbaar op te stellen?

Ben je bezig met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording?

Wil je vrijer in het leven staan?