Kennismakingsavond Je Eigen Wijze Weg

In november 2020 of januari 2021 start er weer een nieuwe training Je Eigen Wijze Weg. Dit keer op de vrijdagmiddagen vanaf 13.30u tot 18.30u of de zondagen van 10.00u tot 17.00u.

Ben je benieuwd naar de training Je Eigen Wijze Weg, heel je innerlijke kind?

Je Eigen Wijze Weg is een training innerlijk kind werk. Bij deze vorm van lichaamswerk staat je innerlijke kind centraal. Door je ouders en opvoeders ben je gevormd en mede door deze vorming ben je de persoon geworden die je nu bent. Als je niet de erkenning en ondersteuning heb gehad die je nodig had, bescherm je jezelf, pas je je aan de omgeving aan en ontwikkel je een patroon om te overleven. In deze training onderzoek je wat van jou is en wat aangeleerd, aangedaan of aangepraat. De training is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar het hoe en waarom van het eigen functioneren.

De open avond is voor mensen die kennis willen maken met innerlijke kind werk, met lichaamswerk, met meditatie of met groepswerk. Je kunt kennismaken met de trainer en het programma. Op maandagavond 18 mei 2020 van 19.30 uur tot 22.00 uur is er een kennismakingsavond Je Eigen Wijzen Weg. De kennismakingsavond wordt gegeven aan De Overmaat 45G, 6831 AE in Arnhem.

Wil je meer weten over de training Je Eigen Wijze Weg neem gerust contact met mij op.

Wil je meedoen aan de kennismakingsavond vul hieronder het contactformulier in.