jQuery(document).ready(function(){ jQuery("button.et_pb_contact_submit").text('Verstuur'); });

Leven in je Lijf

De cursus brengt je in contact met je lijf en opnieuw in contact met jezelf. De cursus richt zich op meer energie, plezier en levenslust. Met behulp van ademhaling, lichaamsgerichte oefeningen en contactoefeningen ga je op reis door je lijf en door je leven.

De basiscursus is geschikt voor mensen met weinig of geen ervaring met lichaamswerk of hen die hun ervaring willen verdiepen.
In de cursus onderzoeken we de verschillende segmenten in het lijf waardoor je duidelijker krijgt hoe jij ‘beweegt’ in het leven en waar jij in je lijf spanning hebt opgebouwd.
De lichaamsgerichte oefeningen brengen je opnieuw in contact met je lichaam en zorgen ervoor dat je steviger en krachtiger met je voeten op de grond staat, zowel letterlijk als figuurlijk.

We werken in de cursus met lichaamsgerichte (contact)oefeningen, bio-energetica en ademwerk, dit zijn krachtige werkvormen om spanning te ontladen en nieuwe energie op te doen.

Daarnaast biedt de groep van deelnemers je de kans om te experimenteren met contact: wat ervaar je als je je openstelt voor een ander, of je juist afsluit, je emoties laat zien of je grenzen aangeeft? Zo word je je bewust van wat je denkt, voelt en wilt en wordt duidelijk wat voor jou werkelijk belangrijk is in het leven.

 

Aanmelden voor de cursus
Het tragische van het leven is niet dat het zo snel afgelopen is, maar dat we zo lang wachten ermee te beginnen. Bron onbekend
Al het lijden ontstaat door onze gehechtheid aan een onjuist zelfbeeld. Boeddhistische wijsheid
Meditatie is iets wat we zijn, niet iets wat we doen.Het ego is iets wat we doen, niet iets wat we zijn. Rupert Spira
Je bent hier omdat het goddelijke doel van het universum zich kan ontvouwen. Zo belangrijk ben je!
Dat, waar we alsmaar voor wegrennen bestaat uiteindelijk niet werkelijk, en dat, waar we ten diepste naar verlangen is feitelijk altijd al hier aanwezig. Gangaji
Al zoek je de hele wereld af naar iemand die je liefde meer waard is dan jezelf, je zult die nooit vinden. Boeddha
Op het moment dat je denkt iets nodig te hebben van iemand anders, ben je vergeten wie je bent. Jeru Kabbal
Haat wordt nooit door haar overwonnen; Alleen liefde kan haat overwinnen. Boeddha
Wie zou je zijn zonder de gedachte dat je indruk moet maken? Byron Katie
Ik geloof dat ik geen groter geschenk kan ontvangen dan door de ander te worden gezien te worden gehoord te worden begrepen en aangeraakt. Het grootste geschenk dat ik kan geven is de ander te zien te horen, te begrijpen, aan te raken. Wanneer dat gebeurt voel ik dat er contact is gelegd